feature-img

Belysningsinstallation av olika slag

Naturligtvis ser en belysningsinstallation inte alltid exakt likadan ut. Det arbete som behöver utföras kan variera mycket beroende på vilken typ av belysning det rör sig om samt omfattningen på projektet. Arbetet som krävs kan även se olika ut beroende på om det gäller invändig eller utvändig belysning.

När du har med oss att göra behöver du dock inte tänka på vilken typ av belysningsinstallation som det handlar om. Vi kan nämligen hjälpa dig med sådana av alla tänkbara olika sorters slag. Det spelar ingen roll om du är privatperson och behöver ny belysning i ett enskilt rum, eller om du är egenföretagare och vill att vi förser hela ditt kontor med ny belysning. Vi finns här för att hjälpa dig oavsett vilket. Tveka därför inte på att ta kontakt med oss redan idag om det är så att du bor eller är verksam någonstans i Stockholmsområdet och är intresserad av våra tjänster!

Olika sorters belysning

När man talar om belysning brukar man dela in det i tre olika slag. Dessa är allmänbelysning, stämningsbelysning och punktbelysning. Allmänbelysning handlar om belysning som förser ett utrymme med en så bra och jämn belysning som möjligt. Det kan till exempel handla om taklampor. Stämningsbelysning är en typ av belysning som används till att skapa en viss stämning i ett rum. Det vanligaste är att man använder sig av dimmers för detta. Punktbelysning är belysning som inte bara utgörs av en ljuskälla, utan av flera olika. Vilken typ av belysning det än handlar om kan vi hjälpa dig med belysningsinstallation!

feature-img

Du finner oss i Årsta

Vi är ett företag som är baserat i Årsta, Stockholm. Vi vänder oss till kunder i alla delar av Stockholmsområdet!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify