feature-img

HD Engineering AB

Välkommen till HD Engineering AB! Vi är det rätta företaget för dig som har något relaterat till elektricitet som du behöver hjälp med. Det kan till exempel handla om olika typer av ärenden som har med din belysning att göra. Kanske behöver du hjälp med att installera ny belysning? Inga problem, det kan vi mer än gärna göra åt dig. Kontakta oss för mer information om våra tjänster!

Våra elektriker

Samtliga elektriker som arbetar här hos oss på HD Engineering AB besitter alla de egenskaper som behövs för att kunna förse dig med en service av högsta standard. Självklart har de alla den rätta utbildningen samtidigt som de är erfarna och mycket kunniga. Det bidrar starkt till att du alltid kan förvänta dig bästa tänkbara hjälp när du tar kontakt med oss!

feature-img

Vår adress

Vi på HD Engineering AB har Geometrivägen 3–7 i Kungens Kurva, Stockholm, som vår adress. Vi arbetar inte bara i Kungens Kurva, utan i alla delar av Stockholmsregionen. Dessutom vänder vi oss till både privatpersoner och företag. Du är varmt välkommen till att kontakta oss redan idag!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify