Hur kan vi hjälpa dig?

I vårt tjänsteutbud ingår bland annat tjänsterna nedan.

img

Belysningsinstallation

En av de tjänster som vi specialiserar oss på är belysningsinstallationer. Det spelar inte någon roll vilken typ av belysning det gäller eller vilken omfattning installationen har. Vi finns här för att hjälpa dig oavsett vilket. Vi förser dig med modern, snygg och funktionell belysning som kan göra det aktuella utrymmet till en trevligare plats att vistas på!

img

Larm

Vi finns även här för att hjälpa dig med att installera larm och andra säkerhetslösningar. På så sätt kan du känna dig säker i ditt hem eller på din arbetsplats. Vi kan dessutom förse dig med moderna larm som du till exempel kan styra från din mobiltelefon!

img

Projektering

Innan man sätter igång med ett projekt krävs det en hel del planering och annat förberedande arbete. Det är något man brukar kalla för projektering, och är ytterligare ett av de exempel som ingår i vårt utbud av tjänster!

img

Smarta hem och kontor

Vi kan förse dig med så kallade smarta hem och/eller kontor. Det rör sig om sådana där du kan kontrollera de elektriska komponenterna med hjälp av din mobiltelefon eller liknande enheter. Det är en mycket bekväm lösning som mer eller mindre ger dig fullständig kontroll över din bostad eller ditt kontor var du än befinner dig någonstans!